Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення

Категорії

Проєкт наказу МОЗ України "Про затвердження Порядку обробки персональних даних в Електронній базі даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2"

1 липня 2021
808

Проект наказу

Повідомлення про оприлюднення

Пояснювальна записка

Порядок обробки персональних даних

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

 

 

 

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ УКРАЇНИ

 
  НАКАЗ  
     
  Київ  
від ______ 2021 року   № _____________

 

Про затвердження Порядку обробки персональних даних в Електронній базі даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

 

Відповідно до статті 6 Закону України «Про захист персональних даних», абзацу третього пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2021 року № 178 «Деякі питання функціонування Електронної бази даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90)

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Порядок обробки персональних даних в Електронній базі даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, що додається.

 

2. Державному підприємству «Електронне здоров’я» забезпечити обробку персональних даних в Електронній базі даних списку очікування на проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до Порядку, затвердженого пунктом 1 цього наказу.

 

3. Директорату розвитку цифрових трансформацій в охороні здоров’я (Карчевич М. В.) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

 

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Кучера Я. О.

 

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

 

Міністр

   Віктор ЛЯШКО