Скинути
Контраст
Розмір
Сховати налаштування
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Налаштування доступності
Close
Налаштування доступності
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Facebook Youtube Telegram X White
Про міністерство
Стратегія Керівництво Положення про міністерство Міжнародні партнери Очищення влади Внутрішній аудит
Воєнний стан
Громадянам
Заявка на лікування за кордоном Доступні ліки Здоров'я А-Я Всеукраїнський тур ЗміниТИ Закупівлі ліків Безоплатна правнича допомога Опитування Створення безбар`єрного простору Медичний канабіс Військово-лікарські комісії МСЕК Протидія COVID-19
Медичним працівникам
Освіта
Науково-дослідні установи Вступ на спеціальності галузі знань 22 «Охорона здоров'я» Цикли спеціалізації, тематичного удосконалення та заходи БПР у 2024 році
Пресцентр
Документи
Е-здоров'я
e-Stock Електронна інтегрована система спостереження за захворюваннями (ЕЛІССЗ) Система Meddata
Контакти

Вийшов з друку збірник технологічних карт для харчування в закладах освіти

Видано «Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соціального захисту». 

Він містить технологічні вимоги до продуктів, інформацію про особливості та технологію приготування страв і напоїв. Усі вони відповідають нормам нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, мають високу поживну і біологічну цінність, адаптовані до вподобань дітей та збігаються зі сучасним рівнем техніки і технологій у закладах харчування.

Цей збірник можна використовувати у закладах освіти при складанні власного меню. Він підготовлений для керівників, спеціалістів, працівників закладів загальної середньої освіти, а також інших фахівців, які відповідають за організацію і якість харчування учнів, а також здійснюють за ними контроль та державний нагляд.

Збірник є результатом спільної роботи фахівців  ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМНУ» та Київського національного торговельно-економічного університету.