Проєкт наказу МОЗ України "Про затвердження Змін до Показників безпечності харчових продуктів «Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження»"
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ |
||
НАКАЗ | ||
Київ | ||
від ______ 2021 року | № _____________ |
Про затвердження Змін до Показників безпечності харчових продуктів «Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження»
Відповідно до частини другої статті 6 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», абзацу сьомого підпункту 14 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90),
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Показників безпечності харчових продуктів «Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження», затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 грудня 2019 року № 2646, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 14 січня 2020 року за № 42/34325, що додаються.
2. Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності (Руденко І.С.) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України − головного державного санітарного лікаря України Ляшка В.К.
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та діє до 01 березня 2022 року.
Міністр | Максим СТЕПАНОВ |