Скинути
Контраст
Розмір
Сховати налаштування
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Налаштування доступності
Close
Налаштування доступності
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Facebook Youtube Telegram X White
Про міністерство
Стратегія Керівництво Положення про міністерство Міжнародні партнери Очищення влади Внутрішній аудит
Воєнний стан
Громадянам
Заявка на лікування за кордоном Доступні ліки Здоров'я А-Я Всеукраїнський тур ЗміниТИ Закупівлі ліків Безоплатна правнича допомога Опитування Створення безбар`єрного простору Медичний канабіс Військово-лікарські комісії МСЕК Протидія COVID-19
Медичним працівникам
Освіта
Науково-дослідні установи Вступ на спеціальності галузі знань 22 «Охорона здоров'я» Цикли спеціалізації, тематичного удосконалення та заходи БПР у 2024 році
Пресцентр
Документи
Е-здоров'я
e-Stock Електронна інтегрована система спостереження за захворюваннями (ЕЛІССЗ) Система Meddata
Контакти

Проект Методичних настанов з дотримання вимог законодавства України щодо безпечності харчових продуктів на виробничих підприємствах споживчої кооперації України

Повідомлення про початок розробки Методичних настанов з дотримання вимог законодавства України щодо безпечності харчових продуктів на виробничих підприємствах споживчої кооперації України

 

1) Розробник: Всеукраїнська центральна спілка споживчих товариств, 01601, м. Київ, вул. Хрещатик, 7/11, www.coop.com.ua, тел. +38044 226-20-43, факс +38044 279-10-39, е-mail: [email protected]

 

2) Мета розробки – створення можливості застосування типових систем НАССР, прикладів дотримання загальних гігієнічних вимог на виробничих підприємствах споживчої кооперації України.

 

3) Положення нормативно-правового акту, щодо якого надається роз’яснення – відсутні.

Документи

Додатки 1-8 до Методичних настанов

Методичні настанови