Скинути
Контраст
Розмір
Сховати налаштування
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Налаштування доступності
Close
Налаштування доступності
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Facebook Youtube Telegram X White
Про міністерство
Керівництво Стратегія Положення про міністерство Міжнародні партнери Очищення влади Внутрішній аудит
Воєнний стан
Громадянам
Заявка на лікування за кордоном Доступні ліки Здоров'я А-Я Всеукраїнський тур ЗміниТИ Закупівлі ліків Протидія COVID-19 Безоплатна правнича допомога Опитування Створення безбар`єрного простору МСЕК Військово-лікарські комісії Медичний канабіс
Медичним працівникам
Освіта
Науково-дослідні установи Вступ на спеціальності галузі знань 22 «Охорона здоров'я» Цикли спеціалізації, тематичного удосконалення та заходи БПР у 2024 році
Пресцентр
Документи
Е-здоров'я
Контакти

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу «Про затвердження показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів, показників безпечності (вимог) харчових добавок та показників безпечності (вимог) харчових ензимів»

Проєкт наказу МОЗ

Пояснювальна записка

Довідка (acquis ЄС) ​

Показники безпечності (вимоги) до ароматизаторів

Додаток 1 до Показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів

Додаток 2 до Показників безпечності (вимог) щодо застосування ароматизаторів

Додаток 3 до Показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів

Додаток 4 до Показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів

Показники безпечності (вимоги) до харчових ензимів

Показники безпечності (вимоги) до харчових добавок

Додаток 1 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок

Додаток 2 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок

Додаток 3 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок

Додаток 4 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок

Додаток 5 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про оприлюднення проєкту наказу «Про затвердження показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів, показників безпечності (вимог) харчових добавок та показників безпечності (вимог) харчових ензимів» (далі – проєкт акта).

Проєкт акта розроблено з метою встановлення вимог до харчових добавок, харчових ароматизаторів та харчових ензимів.

Прроєктом акта передбачається затвердити вимоги до харчових ароматизаторів, харчових добавок та харчових ензимів у харчових продуктах.

Зауваження та пропозиції приймаються Департаментом громадського здоров'я МОЗ протягом 10 днів з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7, e-mail: [email protected].