Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу «Про затвердження показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів, показників безпечності (вимог) харчових добавок та показників безпечності (вимог) харчових ензимів»
Показники безпечності (вимоги) до ароматизаторів
Додаток 1 до Показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів
Додаток 2 до Показників безпечності (вимог) щодо застосування ароматизаторів
Додаток 3 до Показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів
Додаток 4 до Показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів
Показники безпечності (вимоги) до харчових ензимів
Показники безпечності (вимоги) до харчових добавок
Додаток 1 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок
Додаток 2 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок
Додаток 3 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок
Додаток 4 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок
Додаток 5 до Показників безпечності (вимог) до харчових добавок
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ
Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про оприлюднення проєкту наказу «Про затвердження показників безпечності (вимог) до харчових ароматизаторів, показників безпечності (вимог) харчових добавок та показників безпечності (вимог) харчових ензимів» (далі – проєкт акта).
Проєкт акта розроблено з метою встановлення вимог до харчових добавок, харчових ароматизаторів та харчових ензимів.
Прроєктом акта передбачається затвердити вимоги до харчових ароматизаторів, харчових добавок та харчових ензимів у харчових продуктах.
Зауваження та пропозиції приймаються Департаментом громадського здоров'я МОЗ протягом 10 днів з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7, e-mail: [email protected].