Скинути
Контраст
Розмір
Сховати налаштування
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Налаштування доступності
Close
Налаштування доступності
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Facebook Youtube Telegram X White
Про міністерство
Керівництво Стратегія Положення про міністерство Міжнародні партнери Очищення влади Внутрішній аудит
Воєнний стан
Громадянам
Заявка на лікування за кордоном Доступні ліки Здоров'я А-Я Всеукраїнський тур ЗміниТИ Закупівлі ліків Протидія COVID-19 Безоплатна правнича допомога Опитування Створення безбар`єрного простору МСЕК Військово-лікарські комісії Медичний канабіс
Медичним працівникам
Освіта
Науково-дослідні установи Вступ на спеціальності галузі знань 22 «Охорона здоров'я» Цикли спеціалізації, тематичного удосконалення та заходи БПР у 2024 році
Пресцентр
Документи
Е-здоров'я
Контакти

Проект рекомендованого меню для використання в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, а також дитячих закладах сфери соціального захисту

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє про оприлюднення меню рекомендованого для використання в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, а також дитячих закладах сфери соціального захисту.

Розробка меню здійснювалась робочою групою до складу якої увійшли представники МОЗ України, Євген Клопотенко та команда проєкту CultFood, технологи та дієтологи, голова ВГО «Асоціація дієтологів України».

Меню розроблялись на підставі норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305.

Технологічна документація на страви та вироби, що увійшли до меню надана Євгеном Клопотенко та командою проєкту CultFood. Крім того, під час складання меню частково була використана технологічна документації на страви та вироби зі збірників рецептур з деякими доопрацюваннями щодо вмісту солі, жирів та цукрів.

З технологічною документацією на страви та вироби можна ознайомитись за посиланням - https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1F1_cxW3EuvSQ8D2Jvvs4jGHBWgr_QLs2.

Зауваження та пропозиції приймаються Директоратом громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ України протягом 10 днів з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді:

[email protected]

01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7.

Документ

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 4 тиждень

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 3 тиждень

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 2 тиждень

Меню обідів для осіннього періоду

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 1 тиждень

Меню обідів для зимового періоду

Меню для одноразового харчування на осінній період

Меню для одноразового харчування на зимовий період