Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

В.о. ректора НМУ ім. Богомольця Юрій Кучин приступив до виконання обов'язків

16 серпня 2018
8876

16 серпня о 9:00 в.о. ректора НМУ ім. О.О. Богомольця прибув в ректорат, однак не зміг потрапити на своє робоче місце,  оскільки вхід в корпус все ще був заблокований.

До ректорату була викликана поліція, яка звернулася з проханням до осіб, що блокували вхід, допустити працівників поліції в приміщення університету.  Однак протестувальники відмовилися виконати законні вимоги працівників поліції, після чого поліція відтіснила осіб від входу в будівлю. В.о ректора НМУ Юрій Кучин у супроводі працівників поліції зайшов в ректорат.

Більшість працівників ректорату НМУ не були на своїх робочих місцях у робочий час. Відсутність працівників буде належним чином зафіксовано для подальшого вжиття заходів.

Згодом з'явився проректор НМУ Ярослав Цехмістер, який відмовився ознайомлюватися з наказом про призначення нового в.о. ректора.  Але після переговорів сторони дійшли згоди щодо продовження роботи університету у штатному режимі під керівництвом нового в.о ректора. Наказ про його призначення зареєстровано в канцелярії НМУ. Водночас, НМУ ім. О.О. Богомольця має видати внутрішній наказ, який завершить процедуру призначення в.о. ректора на посаду.

Читайте також