Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Трансформація системи

Категорії

В Україні два нових антирекорди щодо COVID-19, щоб не допустити погіршення ситуації – користуйтеся рекомендаціями МОЗ, - Максим Степанов 

17 червня 2020
4047

За 16 червня в Україні 758 осіб захворіло на коронавірусну хворобу COVID-19, а 31 людина померла. Це нові антирекорди для нашої держави. Аби уникати таких високих показників, українці повинні дотримуватися протиепідемічних рекомендацій МОЗ. 

Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу. 

«Сьогодні в Україні встановлені два нових антирекорди щодо COVID-19. Це щодо кількості нових випадків і щодо кількості людей, які померли за одну добу – 31 людина.  Звертаюся до вас, шановні українці, COVID-19 – це не іграшки. Не ставтеся до нього легковажно, дотримуйтеся правил та рекомендацій МОЗ. Користуйтеся масками, користуйтеся антисептиками, дотримуйтеся соціальної дистанції. Ви бачите статистику МОЗ і останній тиждень вона дуже сумна», - наголосив Максим Степанов.

За словами Міністра охорони здоров’я, деякі українці сприйняли послаблення карантину за його повне скасування. Тому очільник відомства підкреслив, що у випадку погіршення ситуації із  COVID-19 карантинні заходи можуть посилити.