Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення

Категорії

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 р. № 854"

3 квітня 2023
185

Проєкт постанови КМУ

Зміни, що вносяться до постанови КМУ від 28 липня 2021 р. № 854

АРВ

АРВ (доопрацьований)

Додаток 1 до АРВ

Додаток 2 до АРВ

Довідка (acquis ЄС)

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Повідомлення про оприлюднення

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України  від 28 липня 2021 р. № 854»

  Міністерство охорони здоров'я України на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 р. № 854» (далі – проєкт постанови) для отримання зауважень і пропозицій.

  Проєкт постанови розроблено з метою забезпечення пацієнтів медичними виробами за рахунок коштів Державного бюджету України в рамках програми державних гарантій медичного обслуговування населення.

  Проєкт постанови, пояснювальна записка до нього, порівняльна таблиця та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров'я України (https://moz.gov.ua).

  Пропозиції та зауваження щодо проєкту постанови просимо надсилати на адресу МОЗ у письмовому або електронному вигляді за адресою: вул.  Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Фармацевтичне управління, телефон: (044) 200-07-93, (e-mail: [email protected]).

 Термін обговорення проєкту становить місяць з моменту його оприлюднення.