Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення

Категорії

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році"

18 серпня 2020
4588

Проєкт Постанови Кабінету Міністрів України 

Додаток (М-тест)

Пояснювальна записка

Прогноз впливу

Зміни

Порівняльна таблиця

Повідомлення про оприлюднення

Аналіз регуляторного впливу

 

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

 

від                          2020 р. №

Київ

 

Про внесення змін до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році

 

З метою удосконалення реалізації програми медичних гарантій у 2020 році, а також підвищення рівня надання та доступності медичних послуг за програмою медичних гарантій Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 лютого 2020 р. № 65 «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році» (Офіційний вісник України, 2020 р., № 18, ст. 688), зміни, що додаються.

 

2. Державній установі «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» протягом пʼяти днів з дати набрання чинності цією постановою надати на адресу Національної служби здоров’я за формою, встановленою Національною службою здоров’я, інформацію:

щодо кількості осіб із мультирезистентним туберкульозом, які отримали лікування туберкульозу протягом 2019 року по кожному закладу охорони здоровʼя, що здійснював таке лікування;

щодо одного закладу охорони здоровʼя, розташованого на території АР Крим, кожної області, міст Києва та Севастополя, що здійснює координацію заходів з профілактики та виявлення мультирезистентного туберкульозу на регіональному рівні.

 

3. Національному інституту раку протягом пʼяти днів з дати набрання чинності цією постановою надати на адресу Національної служби здоров’я інформацію, за формою, встановленою Національною службою здоров’я, щодо кількості дітей до 18 років із онкологічними захворюваннями, які пройшли спеціальне хіміо- (імуно-, гормо-) терапевтичне лікування протягом 2019 року за даними Національного канцер-реєстру України за 2019 рік по кожному закладу охорони здоровʼя, що здійснював таке лікування.

 

4. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування, крім пункту 1 змін затверджених цією постановою, який застосовується з 1 липня 2020 року.

 

Прем’єр-міністр України   Д. ШМИГАЛЬ