Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення

Категорії

Проєкт наказу МОЗ України "Про затвердження Порядку проведення епідеміологічного обстеження (розслідування) епідемій та спалахів інфекційних хвороб"

28 квітня 2021
2327

Проект наказу

Пояснювальна записка

Повідомлення про оприлюднення

АРВ

Порядок

 

 

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ УКРАЇНИ

 
  НАКАЗ  
     
  Київ  
від ______ 2021 року   № _____________

 

Про затвердження Порядку проведення епідеміологічного обстеження (розслідування) епідемій та спалахів інфекційних хвороб

 

Відповідно до статті 36 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», з метою удосконалення порядку проведення епідеміологічного обстеження (розслідування) епідемій та спалахів інфекційних хвороб

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Порядок проведення епідеміологічного обстеження (розслідування) епідемій та спалахів інфекційних хвороб, що додається.

 

2. Керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я, Міністерства охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, закладів охорони здоров’я незалежно від форми власності, закладів громадського здоров`я та фізичним особам-підприємцям, які одержали ліцензію на право провадження господарської діяльності з медичної практики забезпечити виконання цього наказу.

 

3. Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності (Руденко І.С.) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

 

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України – головного державного санітарного лікаря України Ляшко В.К.

 

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

 

Міністр  Максим СТЕПАНОВ