Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення

Категорії

Проєкт наказу МОЗ України "Про затвердження Порядку надання психологічної допомоги"

20 лютого 2023
2947

Проєкт наказу МОЗ

Порядок надання психологічної допомоги

Додаток до Порядку

Довідка (acquis ЄС)

АРВ

Додаток 1 до АРВ

Додаток 2 до АРВ

Повідомлення про оприлюднення

Пояснювальна записка

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується доопрацьований проєкт наказу Міністерства охорони здоров᾿я України «Про затвердження Порядку надання психологічної допомоги» (далі – проєкт акта).

Проєктом акта передбачається затвердження порядку надання психологічної допомоги, який визначатиме організацію надання психіатричної допомоги, збільшення доступності психологічної допомоги, запровадження стандартів надання психологічної допомоги, психотерапії і психосоціальних послуг, регулярного моніторингу та оцінки ефективності надання такої допомоги, розвиток системи психологічної та соціальної допомоги на рівні територіальних громад, за рахунок підготовки фахівців за міжнародними стандартами.

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, на виконання статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», проєкт акта та супровідні документи до нього оприлюднено для громадського обговорення на офіційному веб-сайті МОЗ України www.moz.gov.ua (розділ «Документи», підрозділ «Громадське обговорення»: https:/moz.gov.ua/gromadskeobgovorennja).

Зауваження та пропозиції приймаються Департаментом медичних послуг протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту акта на офіційному вебсайті МОЗ України у письмовому або електронному вигляді на адреси: Міністерство охорони здоров‘я України, 01601, м. Київ, вул. Грушевського,7; e-mail: [email protected]