Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Змінені дати складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту та іспиту «Крок»

3 травня 2022
1179

Міністерство охорони здоров’я внесло зміни до Графіка проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» та тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр і молодший спеціаліст галузі знань 22 «Охорона здоров’я» у 2022 р.

Перенесені терміни повторного складання іспитів «Крок 3» та «Крок 2» на червень 2022 р. Перший етап єдиного державного кваліфікаційного іспиту для спеціальності «Фармація, промислова фармація» відбудеться 20 вересня, а для здобувачів заочної форми навчання — 21 вересня поточного року (інтегрований тестовий іспит «Крок 1» та іспит з англійської мови професійного спрямування; для здобувачів спеціалізації «Промислова фармація» — апробація іспиту).

Українці, які навчаються на спеціальностях «Медицина», «Медична психологія», «Педіатрія», перший етап єдиного державного кваліфікаційного іспиту складатимуть 27–28 вересня. Для іноземних здобувачів спеціальності «Медицина» — 4–5 жовтня (інтегрований тестовий іспит «Крок 1» та іспит з англійської мови професійного спрямування).

Повторне складання першого етапу єдиного державного кваліфікаційного іспиту для українських та іноземних здобувачів, у тому числі для іноземних здобувачів, які розпочали навчання у закладі вищої освіти до 01.03.2019 р. за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Педіатрія», «Стоматологія», «Фармація, промислова фармація» відбуватиметься із жовтня 2022 р.