Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Запрошуємо наших іноземних колег до роботи в медичних закладах у цей непростий час

27 лютого 2022
3323

З початку відкритого широкомасштабного вторгнення російської федерації на територію України, військами країни-загарбника завдано шкоди цивільному населенню, інфраструктурі, закладам освіти, іншим об'єктам. Загарбники не гребують нічим, стріляючи по медичних закладах, бригадах екстреної медичної допомоги.

З кожним днем все більше дорослих та дітей потребують медичної допомоги. Військові на передовій потребують невідкладної медичної допомоги.

Медики цілодобово забезпечують надання медичної допомоги. У цей складний час медична система потребує ресурсної підтримки. Наразі є гостра потреба в робочих медичних руках для допомоги і по всьому фронті, і в тилу.

Міністерство охорони здоров'я України вдячне усім друзям і партнерами з десятків країн і міжнародних організацій  за готовність  надати  гуманітарну допомогу і допомогу медичними кадрами.

Ми безмежно вдячні усім нашим зарубіжним колегам, які відгукнуться та допоможуть нам у цей нелегкий час.

Наших іноземних колег, які прагнуть захищати Україну разом з українськими медиками, запрошуємо звертатися до закордонних дипломатичних установ у України у відповідних країнах.

Ви також можете надіслати своє резюме (додається) для опрацювання подальшої логістики за формою: https://bit.ly/questionnaire_UA

Контакти національних координаторів:

Подолати спільного ворога ми зможемо тільки спільними зусиллями.

Майбутнє світу в наших з Вами руках!

Слава Україні! Нас не здолати!!!