Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Українські зірки знялись в інформаційній кампанії МОЗ протидії коронавірусу

13 березня 2020
5872

Українські зірки підтримали Міністерство охорони здоров’я України у масштабній інформаційній кампанії проти розповсюдження коронавірусу

Сергій Бубка, Потап, MONATIK, Jerry Heil, Michelle Andrade, Маша Єфросиніна, Євген Клопотенко, Павло Зібров, Дмитро Шуров, Гарік Корогодський,  гурт «Время и Стекло», а також Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець та його заступник, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко знялися в інформаційному ролику проти COVID-19.

Зірки своїм прикладом закликають дотримуватися простих правил, які допомагають зменшити ризики інфікування та убезпечити себе. Наприклад, у відео можна побачити, як Дмитро Шуров обробляє руки спиртовмісним антисептиком, а Michelle Andrade протирає екран свого мобільного антисептичними вологими серветками. Потап пропонує користуватися безконтактними способами оплати, а Павло Зібров закликає не торкатися руками обличчя.

«Коронавірус - це виклик для людства. Ми можемо його прийняти, і вирішити проблему разом!» - наголошується у відео.


Міністерство охорони здоров’я України вдячне зіркам, які не залишилися байдужими та продемонстрували свою соціальну відповідальність до світової проблеми.

Зазначимо, що цей ролик з українськими зірками є частиною інформаційної кампанії МОЗ України проти COVID-19. Закликаємо споживати інформацію лише з надійних джерел та дотримуватися простих рекомендацій, аби убезпечити себе від зараження. Регулярно мийте руки з милом або обробляти їх спиртовмісним антисептиком (від 60%), уникайте скупчень людей, термічно обробляйте продукти та не вживайте сире м’ясо, не торкайтесь брудними руками обличчя, зміцнюйте імунітет.

 

Всі оперативні дані, статистику, інструкції для усіх верств населення, які допоможуть вберегтися від коронавірусної інфекції, розміщені в офіційних каналах комунікації МОЗ України.

 

Офіційний вебсайт МОЗ http://www.moz.gov.ua/

Офіційна сторінка МОЗ у Facebook https://www.facebook.com/moz.ukr/

Офіційний телеграм-канал Міністерства Коронавірус_інфо https://t.me/COVID19_Ukraine

Telegram-бот МОЗ із відповідями на найпоширеніші питання про коронавірус https://t.me/COVID19_Ukraine_Bot

Відповіді на основні запитання про COVID-19 http://covid19.gov.ua