Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

У звільнену Снігурівку доставили медичну гуманітарну допомогу

15 листопада 2022
1670

Уже на другий день після деокупації у звільнену Снігурівку, що на Миколаївщині, за координації Міністерства охорони здоров'я та Миколаївської обласної військової адміністрації прибули дві машини медичної гуманітарної допомоги для місцевих мешканців. 

До місцевої лікарні було передано спеціалізований медичний автомобіль, лікарські засоби, вакцини проти COVID-19, термоконтейнери для зберігання вакцин, необхідні витратні матеріали тощо.

Також у максимально стислі терміни було відновлено роботу пункту вакцинації проти COVID-19, тож відтепер кожен з мешканців може за потреби отримати необхідне щеплення.

«Ми оперативно реагуємо на обставини і доставляємо медичну гуманітарну допомогу на звільнені території, як тільки це дозволяє ситуація, – коментує заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич. – Вчергове хочу подякувати всім партнерам, які надають можливість рятувати життя і здоров’я наших громадян».

Усі необхідні лікарські засоби мешканці отримуватимуть безоплатно, за необхідності на місці медичні працівники проводитимуть медичний огляд та призначатимуть лікування.

Нагадаємо, два автомобілі швидкої допомоги передали медзакладам Сумщини.