Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Студенти-медики візьмуть участь у дослідженні якості вищої медичної освіти

31 січня 2019
5511

15 березня відбудеться міжнародне моніторингове дослідження якості вищої медичної освіти для студентів 4 курсу спеціальності “Медицина”.

Дослідження проходитиме у форматі тесту українською мовою, що розробляється спеціалізованою іноземною агенцією - Національною радою медичних екзаменаторів (США). Результати тесту не вплинуть на успішність студентів поточного навчального року і не можуть стати приводом для виключення студентів з університетів. Навпаки - це дослідження є добрим інструментом для студентів, викладачів і керівництва навчального закладу, щоби отримати об’єктивну оцінку знань та якості підготовки

Дослідження дозволить студентам перевірити свої знання  та порівняти їх з рівнем студентів з інших країн. У свою чергу, заклади вищої освіти отримують правдиві дані про знання українських студентів і розуміння, що треба вдосконалити в процесі підготовки, і на основі цього покращити навчальні програми. Окрім того, моніторингове дослідження допоможе підготуватися ЗВО до здачі міжнародного іспиту з основ медицини як частини єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Нагадуємо, що студенти-медики 3 курсу вже у 2019 році складатимуть ЄДКІ.

Слідкуйте за новинами, незабаром будемо інформувати про зміст дослідження, процедуру та технічні вимоги до складання тесту.

 

Читайте також