Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Після наради з мерами міст МОЗ адаптувало постанову щодо карантинних заходів

17 вересня 2020
3863

Після зустрічі з мерами у понеділок всі зобов'язання, які на себе взяло МОЗ, були  винесені на обговорення на засіданні уряду в середу та внесені у постанову щодо карантинних заходів. Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі “Сніданку з 1+1”.

“Зустріч із мерами була ініційована мною. Для мене важливо, щоб ми працювали у синергії й щоб усі заходи та правила, які рекомендує МОЗ, виконувалися. Адже згідно з законом органи місцевого самоврядування, місцевої влади повинні це контролювати. Основні питання, які ми обговорювали, стосувалися роботи шкіл, садочків, міського транспорту. Вчора на засіданні уряду ці зміни було прийнято. Зі свого боку, місцева влада пообіцяла, що всі зміни вони будуть контролювати, а також  будуть дотримуватися відповідних рекомендацій щодо карантинних заходів”, - зазначив Міністр.

Максим Степанов також додав, що вирішив провести зустріч з мерами після святкувань днів міст в Одесі та Дніпрі, де масові заходи було організовано без дотримання жодних карантинних правил.