Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ закликає фармацевтів, які переїхали на захід країни, вийти на роботу

7 березня 2022
949

Міністерство охорони здоров’я України звертається до фармацевтичних працівників (провізорів, фармацевтів), які через військову агресію Російської Федерації  проти України були змушені покинути власні домівки і постійне місце роботи та виїхати на захід України.

Держава сьогодні вкрай потребує ваших знань та умінь. Тому закликаємо вас звернутися до аптечних закладів, що знаходяться за місцем вашого перебування, і тимчасово вийти на роботу в ці заклади. Це – ваш внесок у перемогу над агресором!

Адже ваші професіоналізм та відданість справі дозволять аптекам ефективно та  безперебійно працювати, а значить – надати тисячам українців доступ до ліків та фармацевтичної допомоги, що рятують життя. Крім того, важливо розуміти, що робота аптек – це фінансовий внесок в економіку країни, якого вона наразі критично потребує.

Звертаємо увагу, що відтепер згідно з наказом МОЗ в аптеках також зможуть працювати студенти-фармацевти старших курсів. Їх допомога в час війни є дуже цінною для країни. Наразі МОЗ працює над створенням каналу (телефонна лінія), де HR-спеціалісти надаватимуть інформацію про вакансії для фармацевтів та асистентів фармацевтів.

Виходьте на роботу, долучайтеся до порятунку людей та країни, ви – важлива частина системи охорони здоров’я України.

Слава Україні!