Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ отримав чергову партію тактичних аптечок, які були придбані за криптокошти

23 квітня 2022
787

Дві тисячі індивідуальних аптечок придбали для українських захисників за рахунок ресурсів фонду сервісу обміну криптовалют Whitepay та біржі Whitebit. Тактичні набори відповідають не лише рекомендаціям, затвердженим МОЗ, але й стандартам НАТО.

“Ми вчергове дякуємо кожному донору, неурядовій організації та представникам бізнесу, які продовжують підтримувати нас у боротьбі з ворогом. Завдяки підтримці та єднанню ось уже протягом 2 місяців наші військові дають відсіч російським окупантам і не дають їм досягти своїх цілей”, - зауважила заступниця міністра з питань цифрового розвитку Марія Карчевич. 

Дякуємо за організаційну співпрацю фонду сервісу обміну криптовалют Whitepay та біржі Whitebit, БФ "Київська школа економіки" у придбанні аптечок, які будуть передані для наших захисників.

Кожен, хто бажає долучитися до забезпечення лікарень медикаментами та необхідними матеріалами, може заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/bAHiUuPQMcy4t3Dw6

Також ми створили пріоритетний перелік ліків, медичних виробів, витратних матеріалів, яких нині першочергово потребують заклади охорони здоров'я. Будь ласка, враховуйте його, формуючи гуманітарну допомогу. Перелік доступний на дешборді та у таблиці