Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Максим Степанов про політичний тиск на МОЗ: Люди, які роками вбивали українську медицину критикують нас за те, що ми почали справжню реформу

5 червня 2020
1617

Зараз на керівництво Міністерства охорони здоров’я з боку певних партій іде значний політичний та інформаційний тиск. Спроби дискредитувати відомство ідуть від екс-керівництва МОЗ, яке впродовж багатьох років нищило українську медицину і зараз невдоволене тим, що команда Міністра Степанова почала справжню медичну реформу. 

Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу. 

“Деякі представники партії “Голос” протягом 3-4 років просто вбивали українську медицину, проводячи над нею експерименти. А зараз цьому прийшов кінець – ніхто більше не буде вбивати українську медицину. Її треба реформувати. Тому зрозуміло, чому я настільки незручний Міністр для них. Зрозуміло, чому вони чинять такий тиск”, - наголосив Максим Степанов. 

За словами Міністра охорони здоров’я, спроби деяких представників політичної партії “Голос” та інших опонентів МОЗ не зупинять українську медицину на шляху до розбудови та дійсної реформації. “В них нічого не вийде. Немає різниці, що вони роблять. Ми налаштовані дати українцям справжню реформу, внаслідок якої ми отримаємо якісну медицину”, - резюмував Максим Степанов.