Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Інформація щодо стану здоров’я екіпажу судна, який прибуває сьогодні в порт міста Одеси

13 лютого 2020
1779

У членів екіпажу судна «CMA CGM URAL», що прибув сьогодні в порт Одеси, немає підозри на СОVID-19. Про це офіційно повідомили представники компанії CMA CGM санітарно-карантинний підрозділ, що знаходиться у постійному контакті з судном. Вони зазначили, що у членів екіпажу були зафіксовані випадки захворювання на ГРВІ. Вжито відповідних заходів та ведеться контроль за їх станом.

Судно «CMA CGM URAL» вийшло з порту Шекоу (Китай) 16 січня 2020 року. 

До прибуття в Україну корабель заходив до портів в Єгипті, Лівані, Туреччині та Румунії. У цих портах всі члени екіпажу пройшли перевірку відповідними службами на наявність у них ознак СОVID-19. Жодної підозри не виявлено.

Зважаючи на максимальний 14-ти денний інкубаційний період захворювання на СОVID-19 та враховуючи термін 27 днів від виходу судна з порту в Китаї до приходу в порт Одеси, а також на перевірки членів екіпажу судна у попередніх портах - епідемічна ситуація на судні є благополучною.

У той же час, після прибуття судна до порту Одеси всі члени екіпажу пройдуть відповідний температурний скринінг та у разі підозри будуть скеровані в спеціальні медичні заклади. Будуть проведені лабораторні дослідження та тест на СОVID-19. Санітарно-карантинні підрозділи МОЗ України, що працюють в порту, відслідковують курс слідування зазначеного судна та у повній мірі володіють інформацією про стан здоров’я екіпажу.