Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Еліна Світоліна збиратиме кошти на підтримку сфери охорони здоров’я

9 червня 2022
166

«Українські лікарі і парамедики, які ризикують власним життям для порятунку інших у найгарячіших бойових точках, потребують медикаментів та сучасного обладнання. Жодних слів не вистачить, щоб виразити мою повагу та підтримку їхній щоденній пожертві». З такими словами звернулася на широкий загал всесвітньовідома українська тенісистка Еліна Світоліна, яка вчора приєдналась до ініціативи і стала другим амбасадором фандрайзингової платформи United24. 

«​​Разом із моїм колегою та земляком Андрієм Шевченком, який раніше приєднався до платформи, ми зробимо все можливе, щоб об’єднати світову спільноту навколо підтримки напрямку “медична допомога”»,  — зазначила спортсменка. 

Також Еліна Світоліна додала, що для неї велика честь стати представником такої ініціативи, яка дає людям надію, допомагає їм вижити та продовжити боротися. Саме тому вона планує зосередити усю свою увагу на зборі коштів на підтримку сфери охорони здоров’я.

United24 — це фандрайзингова платформа для збору пожертвувань на підтримку України. За понад місяць від дня старту кампанії на рахунки МОЗ надійшло понад 70 млн грн, частина з цих коштів вже розподілена на закупівлю 35 транспортних апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ).

Щоб зробити донейт, переходьте на сайт платформи.

Усі кошти надходять на рахунки Національного банку України, закріплені за профільними міністерствами:

- Міністерством оборони України, 

- Міністерством охорони здоров’я України,

- Міністерством інфраструктури України. 

Загалом за 4 тижні кампанії ми разом з вами зібрали понад 52,5 млн доларів. 

Будь-яка пожертва — вагомий внесок у перемогу України над агресором!