Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Дорогі партнери та друзі України – представники різних країн світу!

3 березня 2022
6261

Передусім хочемо сказати, що Міністерство охорони здоров’я України надзвичайно вдячне вам за численні пропозиції надати допомогу нашій країні у ту важку годину, яку ми проходимо внаслідок підступної збройної агресії Російської Федерації проти нас! Ваша підтримка є вкрай важливою, і ми її ніколи не забудемо!

Станом на ранок 3 березня зареєструвалося вже понад 500 лікарів, медичних сестер та парамедиків з країн Європейського союзу, Великобританії, Швейцарії, Туреччини, Азербайджану, Ізраїлю, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки, Індії, Йорданії, Бразилії та інших країн, які виявили бажання приїхати до України, щоб допомагати українським лікарням у наданні допомоги постраждалим. І цей список щогодини збільшується.

Реєстрація і надалі залишається відкритою для всіх медичних працівників з наших дружніх країн, які бажають допомагати українським лікарням у наданні допомоги постраждалим.

Зареєструватися можна на вебсайті https://en.moz.gov.ua/ шляхом заповнення форми: https://bit.ly/questionnaire_UA

Після того, як Ви зареєструєтесь, з метою ефективного планування, організації та розподілу сил і засобів Ви будете цілеспрямовано скеровані координатором до певної лікарні у тому регіоні України, де в конкретний період часу буде найбільша потреба в допомозі.

Контакти національних координаторів:

Після визначення регіону, в якому Ви будете працювати, з Вами буде взаємодіяти регіональний координатор, який вийде з Вами на зв’язок та допоможе спрямувати Вас від кордону до місця призначення.

Також з метою верифікації до Вас надійте лист з адреси Директорату медичних кадрів, освіти і науки Міністерства охорони здоров’я України: [email protected] з проханням вислати сканкопії документів, що підтверджують Вашу медичну освіту та професійну кваліфікацію, вказану Вами в анкеті. Після прибуття на місце призначення Ви маєте пред’явити ці документи керівнику лікарні. Захист Ваших персональних даних гарантовано!

В свою чергу, українські лікарні мають оперативно повідомляти та постійно оновлювати інформацію щодо потреби у медичних кадрах обласним департаментам охорони здоров’я та на адресу: [email protected].

Ще раз вам дякуємо і щиро сподіваємось на дієву співпрацю та партнерство!