Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Для Київської міської дитячої клінічної лікарні № 2 передали сучасне медичне обладнання

10 грудня 2022
682

У межах ініціативи Посольства Ізраїлю в Україні та ізраїльського агентства з міжнародного співробітництва у сфері розвитку MASHAV для Київської міської дитячої клінічної лікарні № 2 передано сучасне медичне обладнання. Зокрема, це надсучасні роботизовані реабілітаційні системи, спеціальні апарати для дітей з аутизмом, а також модернізовані прилади для лабораторних досліджень, лапароскопічних операцій та діагностики.

До закладу завітали заступниця міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку Марія Карчевич та делегація на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Ізраїлю в Україні Михайлом Бродським.

Лікарі закладу продемонстрували практичне застосування надсучасних роботизованих реабілітаційних систем, спеціальних апаратів для дітей з аутизмом та іншого медичного устаткування, а гості змогли власноруч протестувати системи та побачити їх роботу в дії. 

«Висловлюємо щиру вдячність за постійну і важливу допомогу. Якісне обладнання для надання медичної та реабілітаційної допомоги дітям зараз особливо необхідне, адже ми повинні зберегти здорову націю, що після перемоги розвиватиме успішну і сильну Україну!», — коментує Марія Карчевич. 

Нагадаємо, евакуаційні «швидкі» для порятунку життів українців придбали посольства України та Естонії у Великій Британії.