Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Державний експертний центр МОЗ України оголошує конкурс на зайняття вакантних посад експертів для оцінки медичних технологій в Україні

15 березня 2019
6854

Департамент оцінки медичних технологій оголошує конкурс на зайняття вакантних посад нових членів команди, що формуватимуть державні пріоритети в охороні здоров’я. Відкрито вакансії для амбітних і орієнтованих на результат експертів, які готові долучитися до втілення системних змін в системі охорони здоров’я.

Оцінка медичних технологій (ОМТ) допомагає у прийнятті стратегічних рішень у сфері охорони здоров’я. Рекомендації ОМТ формуються в процесі науково обґрунтованого прийняття рішень щодо медичних технологій для забезпечення найкращого використання ресурсів. В усьому світі ОМТ вважають найкращим інструментом для розгляду існуючих та нових медичних технологій, щоб визначити всі послуги в системі охорони здоров’я, що фінансуватимуться за державні кошти з оптимальним показником «витрати-ефективність».

Для впровадження кращих міжнародних практик з оцінки медичних технологій  в Україні запрошуємо експертів долучитися до роботи в новому департаменті оцінки медичних технологій.

Вимоги до фахівців:

  • Вища медична, фармацевтична або економічна освіта;
  • Досвід здійснення оцінки порівняльної ефективності (результативності), безпеки та економічної доцільності лікарських засобів та/або інших медичних технологій;
  • Вільне володіння англійською мовою.

Як подати заявку:

  • Надішліть ваше резюме на електронну адресу начальника Управління кадрового, документального та організаційного забезпечення:  [email protected]. до 15.04.2019 з поміткою «Конкурс експертів до департаменту ОМТ».
  • Окрім висловлення вашої зацікавленості, ваше резюме має містити інформацію про наявність відповідної освіти, досвіду роботи та функціональні обов’язки конкурсанта на попередніх роботах (зокрема здійснення оцінки порівняльної ефективності/результативності, безпеки та економічної доцільності лікарських засобів – за наявності такого досвіду).
  • У резюме слід зазначити контактні дані осіб, які можуть надати рекомендації.
  • До резюме необхідно додати копії документів, що підтверджують зазначені дані.
  • Копію документа, що посвідчує особу.
Читайте також