Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Боротьба з коронавірусом та завершення медреформи: Максим Степанов назвав пріоритети своєї роботи на посту міністра

31 березня 2020
3749

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов вважає пріоритетами у своїй діяльності боротьбу з коронавірусом та завершення медичної реформи. Про це новопризначений очільник відомства заявив 31 березня під час знайомства з колективом Міністерства. 

«Попереду чимало роботи. Перший пріоритет — боротьба з коронавірусом. Я не хочу нікого ні в чому звинувачувати, але є певна втрата часу з погляду підготовки до пандемії. Ми більше не можемо собі дозволити гаяти час. Тому вкрай важливо зараз налагодити комунікацію із закладами охорони здоров’я на місцях. Другий пріоритет — медична реформа. Я вважаю, що цілком можливо провести зміни таким чином, щоб реформою залишилися задоволені як пацієнти, так і лікарі усіх рівнів», — наголосив Максим Степанов. 

Нагадаємо, напередодні за призначення Максима Степанова Міністром охорони здоров’я проголосували 246 народних депутатів. Сьогодні ж попередній Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець ввів нового очільника відомства у курс справ, а Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов офіційно представив Максима Степанова колективу МОЗ.