Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Болить серце? Запитай у лікаря!

19 серпня 2019
5461

МОЗ України продовжує формат спілкування лікарів та пацієнтів “Запитай у лікаря”. 22 серпня у будемо розмовляти про здоров’я серця. 

Про профілактику інфаркту, раптову серцеву смерть та періодичність консультацій з кардіологом говоритимемо з Костянтином Руденком, доктором медичних наук, професором, заступником директора з лікувально-координаційної роботи ДУ «Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова» НАМН України, експертом МОЗ України за напрямом «хірургія серця і магістральних судин у дорослих».

Трансляція відбудеться 22 серпня 2019 року о 14:00 на офіційній сторінці МОЗ України у Facebook.

Пишіть свої запитання під публікаціями у Facebook та Twitter, а лікар відповість на них у прямому ефірі.

МОЗ України наголошує, що будь-які консультації щодо вашого стану здоров’я ви маєте отримувати насамперед у сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким ви підписали декларацію. Саме на рівні сімейних лікарів у світі вирішуються до 80% питань щодо здоров’я. Формат “Запитай у лікаря” - це додаткова можливість дізнатися у фахівців відповідь на те чи інше питання, що не може замінити візит і повноцінну індивідуальну консультацію з вашим лікарем. 

Нагадаємо, у форматі онлайн-спілкування пацієнтів та лікарів “Запитай у лікаря” вже  відбулося два ефіри - щодо вакцинації та психічного здоров’я. Трансляції збережені на Фейсбук-сторінці МОЗ України.

Читайте також