Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 27.02.2020 № 567 "Про затвердження Положення про порядок планування та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти в Міністерстві охорони здоров’я України"

27 лютого 2020
5780

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

27.02.2020 N 567

м. Київ

Про затвердження Положення про порядок планування та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти в Міністерстві охорони здоров’я України

 

   Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267, та з метою забезпечення дотримання правових та економічних засад під час планування та здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти для потреб Міністерства охорони здоров’я України

НАКАЗУЮ:

   1. Затвердити Положення про порядок планування та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти в Міністерстві охорони здоров’я України (далі – Положення), що додається.

   2. Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України, які беруть участь у плануванні та проведенні закупівель товарів, робіт і послуг, забезпечити виконання цього Положення.

   3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 19 квітня 2019 року № 929 «Про затвердження Положення про порядок планування та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти в Міністерстві охорони здоров’я України».

   4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Солодку І.В.

 

Перший заступник Міністра Андрій СЕМИВОЛОС