Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 22.06.2023 № 1146 "Про утворення Комісії для надання оцінки ситуації, що склалась у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького при розподілі студентів в інтернатуру"

23 червня 2023
911

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.06.2023 N 1146

м. Київ

 

Про утворення Комісії для надання оцінки ситуації, що склалась у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького при розподілі студентів в інтернатуру

 

Відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90)

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Утворити Комісію для надання оцінки ситуації, що склалась у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького при розподілі студентів в інтернатуру (далі - Комісія) та затвердити її склад, що додається.

 

2. Комісії проаналізувати ситуацію, що склалась у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького при розподілі студентів в інтернатуру, здійснити оцінку фактів поширених у мережі інтернет про що скласти відповідний Акт та протягом двох тижнів подати його на розгляд керівництву Міністерства.

 

3. Юридичному департаменту (Олександр Морачов) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Сергія Дуброва.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО