Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 22.02.2023 № 364 "Про утворення Робочої групи з питань розробки проекту змін до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»"

22 лютого 2023
1368

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.02.2023 N 364

м. Київ

 

Про утворення Робочої групи з питань розробки проекту змін до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»

 

  Відповідно до підпункту 2 пункту 4, підпункту 3 пункту 6, пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90),

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Утворити Робочу групу з питань розробки проєкту змін до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та затвердити її склад, що додається.

 

  2. Голові Робочої групи:

1) забезпечити проведення першого засідання Робочої групи не пізніше одного тижня від дати реєстрації цього наказу. У подальшому проводити засідання Робочої групи у разі необхідності;

2) за результатами роботи Робочої групи забезпечити підготовку та подання на розгляд керівництву Міністерства охорони здоров'я України проекту змін до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»;

3) забезпечити дотримання вимог Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров'я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 01 лютого 2022 року № 202.

 

  3. Департаменту громадського здоров’я (Олексію Даниленку) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України – головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО