Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 19.09.2019 № 1956 "Про проведення громадської експертизи на запит Всеукраїнської громадської організації «Національний комітет по боротьбі з корупцією»"

19 вересня 2019
13673

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

19.09.2019 N 1956

м. Київ

Про проведення громадської експертизи на запит Всеукраїнської громадської організації «Національний комітет по боротьбі з корупцією»

 

Відповідно до пункту 4 Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року № 976, на підставі запиту Всеукраїнської громадської організації «Національний комітет по боротьбі з корупцією» від 09 вересня 2019 року № 245/06 щодо проведення громадської експертизи діяльності органу влади

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити заходи, пов’язані з підготовкою матеріалів для проведення громадської експертизи діяльності Міністерства охорони здоров’я України Всеукраїнською громадською організацією «Національний комітет по боротьбі з корупцією» (далі – заходи), що додаються.

 

2. Визначити заступника директора Департаменту – начальника відділу забезпечення взаємодії з державними органами та громадськістю і соціального діалогу Департаменту організаційного забезпечення Дідковську Тетяну Володимирівну та головного спеціаліста відділу забезпечення взаємодії з державними органами та громадськістю і соціального діалогу Департаменту організаційного забезпечення Матяша Павла Сергійовича відповідальними особами за забезпечення взаємодії з Всеукраїнською громадською організацією «Національний комітет по боротьбі з корупцією».

 

3. Керівникам структурних підрозділів МОЗ забезпечити виконання заходів, затверджених цим наказом.

 

4. Керівникам державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України», державного підприємства для постачання медичних установ «Укрмедпостач» Міністерства охорони здоров’я України, державного підприємства «Укрвакцина» Міністерства охорони здоров’я України», навчальним та лікувальним закладам, науково-дослідним установам, підприємствам та організаціям, що належать до сфери управління МОЗ, протягом 12 робочих днів з дня видання цього наказу надати відповідно до компетенції Відділу взаємодії з підприємствами, установами та організаціями, що належать до сфери управління міністерства, в письмовому та електронному вигляді (е-mail – [email protected]) документи та матеріали, зазначені у запиті Всеукраїнської громадської організації «Національний комітет по боротьбі з корупцією».

 

5. Департаменту організаційного забезпечення (Махновець О.П.) розмістити на офіційному веб-сайті МОЗ інформацію про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи, цей наказ та заходи, здійснені МОЗ з метою сприяння проведенню громадської експертизи.

 

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Міністр З. СКАЛЕЦЬКА