Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 17.04.2020 № 937 "Деякі питання отримання гуманітарної та благодійної допомоги для протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19)"

17 квітня 2020
9503

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

17.04.2020 N 937

м. Київ

Деякі питання отримання гуманітарної та благодійної допомоги для протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19)

 

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), з метою протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19)

 

НАКАЗУЮ:

 

   1. Уповноважити Державне підприємство «Укрвакцина» Міністерства охорони здоров’я України» на отримання лікарських засобів, медичних виробів, засобів індивідуального захисту для протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), які надходять на безоплатній основі у вигляді гуманітарної допомоги.

 

   2. Державному підприємству «Укрвакцина» Міністерства охорони здоров’я України» забезпечити прийняття, зберігання та транспортування лікарських засобів, медичних виробів, засобів індивідуального захисту для протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), які надходять на безоплатній основі у вигляді гуманітарної допомоги відповідно до листів-розподілів Міністерства охорони здоров’я України.

 

   3. Державній установі «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» у разі надходження на безоплатній основі  у вигляді благодійної допомоги лікарських засобів, медичних виробів, засобів індивідуального захисту для протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), забезпечити ії прийняття та розподіл з урахуванням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.

 

   4. Уповноважити заступника Міністра – головного державного санітарного лікаря України Ляшка В.К. на підписання листів-розподілів лікарських засобів, медичних виробів, засобів індивідуального захисту для протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), які надходять на безоплатній основі (даруються) у вигляді гуманітарної та благодійної допомоги.

 

   5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра – головного державного санітарного лікаря України Ляшка В.К.

 

 

Міністр     Максим СТЕПАНОВ