Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 13.02.2023 № 291 "Про утворення робочої групи щодо видачі пацієнтам антиретровірусних препаратів за рецептом через аптечні заклади"

13 лютого 2023
1286

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.02.2023 N 291

м. Київ

 

Про утворення робочої групи щодо видачі пацієнтам антиретровірусних препаратів за рецептом через аптечні заклади

 

  Відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров’я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01 лютого 2022 року № 202 та з метою створення дієвого механізму видачі пацієнтам антиретровірусних препаратів,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Утворити Робочу групу щодо видачі пацієнтам антиретровірусних препаратів за рецептом через аптечні заклади та затвердити її склад, що додається.

 

  2. Затвердити Положення про робочу групу щодо видачі пацієнтам антиретровірусних препаратів за рецептом через аптечні заклади, що додається.

 

  3. Департаменту громадського здоров’я (Олексію Даниленку) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО