Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 08.06.2022 № 980 "Про утворення та затвердження складу робочої групи МОЗ з питань формування Національного переліку основних лікарських засобів"

8 червня 2022
2707

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

08.06.2022 N 980

м. Київ

Про утворення та затвердження складу робочої групи МОЗ з питань формування Національного переліку основних лікарських засобів

 

Відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), абзацу сьомого пункту 1 Розділу V Порядку включення (виключення) лікарських засобів до (з) Національного переліку основних лікарських засобів та/або до (з) номенклатур лікарських засобів, що закуповуються за кошти державного бюджету для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я, із застосуванням державної оцінки медичних технологій, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України  від 04 січня  2022 року № 4, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 27 січня 2022 р. за № 95/37431, та з метою надання пропозицій про включення (виключення) лікарського засобу до (з) Національного переліку основних лікарських засобів у встановленому законодавством порядку

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Утворити та затвердити склад робочої групи МОЗ з  питань формування Національного переліку основних лікарських засобів, що додається.

 

2. Затвердити Положення про робочу групу МОЗ з  питань формування Національного переліку основних лікарських засобів, що додається.

 

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Комаріду О.О.

 

 

Перший заступник Міністр  Олександр КОМАРІДА