Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 03.05.2023 № 828 "Про утворення робочої групи з питань погодження пропозицій щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я та проектів планів розвитку госпітальних округів"

3 травня 2023
1834

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

03.05.2023 N 828

м. Київ

 

Про утворення робочої групи з питань погодження пропозицій щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я та проектів планів розвитку госпітальних округів

 

На виконання пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2023 року №174 «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я», пункту 19 Порядку функціонування госпітальних округів і госпітальних кластерів та встановлення їх меж, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2023 року №174, відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров'я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 01 лютого 2022 року № 202, з метою погодження пропозицій щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я та проектів планів розвитку госпітальних округів

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Утворити робочу групу з питань погодження пропозицій щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я та проектів планів розвитку госпітальних округів та затвердити її склад, що додається.

 

2. Затвердити Положення про робочу групу з питань погодження пропозицій щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я та проектів планів розвитку госпітальних округів, що додається.

 

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 13 березня 2018 року № 475 «Про утворення робочої групи з питань погодження проектів планів спроможних мереж надання первинної та спеціалізованої медичної допомоги».

 

4. Департаменту медичних послуг (Олександрі Машкевич) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Сергія Дуброва.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО