Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Можливості

Категорії

5 можливостей для медиків: грантові програми

23 травня 2018
6285

Разом з INgenius підготували підбірку актуальних програм для медиків - лікарів та студентів медичних вишів.

Дослідницький грант від Асоціації хвороби Альцгеймера

Асоціація Альцгеймера акцентує увагу на необхідності підтримки клінічних досліджень щодо вивчення хвороби Альцгеймера і пов'язаних з нею деменціями. Метою цього стажування є клінічні дослідження, орієнтовані на пацієнта, або дослідницькі проекти, спеціально призначені для розробки методів лікування чи поліпшення діагностики неврологічних захворювань.

Кандидат повинен бути зацікавлений у кар'єрному рості у галузі клінічних досліджень: закінчити резидентуру (для MD) або пост-докторські стажування (для Ph.D.), або і те, і інше (для MD / Ph.D.) протягом останніх п'яти років. Кожна нагорода обмежується $ 175,000.

Детальніше: http://www.alz.org/research/alzheimers_grants/types_of_grants.asp

 

Грант від Азіатсько-Тихоокеанської спілки хірургії колінного суглобу, артроскопії та спортивної медицини 

Це міжнародна програма обміну для ортопедів. Вона запроваджена Азіатсько-Тихоокеанською спілкою хірургії колінного суглобу, артроскопії та спортивної медицини (APKASS). Програма має на меті зібрати кращих молодих ортопедів з різних куточків світу, встановити контакти між учасниками. Три обрані учасники разом з викладачем будуть подорожувати Азією протягом 3-х тижнів. Вони відвідуватимуть наукові симпозіуми, ознайомлюватимуться з науково-дослідницькими установами та хірургічними процедурами, відвідуватимуть національну нараду з спортивної медицини. Стипендія покриває проїзд, проживання та дрібні витрати.

Кандидат має бути сертифікованим хірургом-ортопедом у своїй країні віком до 45 років на момент подачі заявки, вільно володіти англійською і готовим надати письмовий звіт в кінці програми.

Докладніше: http://www.esska.org/education/fellowships/fellowship?fellowship_entity_id=2

 

Грантова програма від Американської асоціації хірургії кисті

Грантова програма від Американської асоціації хірургії кисті (AFSH) пропонує фінансування у невеликому розмірі для інноваційних проектів, пов'язаних з хірургією кисті.

Резиденти хірургії кисті мають право подавати заявки. Проте фінансування обмежене (лише один кандидат з установи) – переможець одержить $ 5,000

Докладніше: http://www.assh.org/afsh/Programs/Grants/Resident-and-Fellow-Fast-Track-Grants

 

Грант на публікацію дослідження в журналах від Асоціації досліджень зору та офтальмології (ARVO)

Грант надається авторам, статті яких присвячені актуальним проблемам офтальмології. Гран покриває витрати, пов’язані з публікацією, в одному з трьох журналів: IOVS, JOV та TVST.

Заявки на отримання гранту розглядають лише щодо публікації оригінальних наукових статей. Листи до редакції, редакційні, науково-дослідні моменти, матеріали конференцій та аналогічні матеріали не мають право на отримання грантів. ARVO розглядає всі заявки на гранти публікацій, незалежно від країни учасника проживання.  Немає ніяких географічних обмежень або пріоритетів. Членство в ARVO не потрібно.

Автор може подати заявку не більше одного гранту в рік у розмірі $1,500.

Детальніше: http://www.arvo.org/awards-grants-and-fellowships/other-awards-and-grants/arvo-publications-grant/

 

Щорічний навчальний грант від Європейської ендодонтичної спілки

Європейської ендодонтичної спілки (ESE) пропонує щорічний навчальний грант для підтримки розвитку спеціалістів на ранній стадії їхньої кар'єри шляхом фінансування наукових досліджень або інноваційних проектів у профільній галузі.

Заявник повинен бути представником школи або інституту пов'язаної з ESA.

Бюджет €10,000  доступний щороку, але не більше 5000 євро для будь-якого окремого проекту.

Докладніше: http://www.e-s-e.eu/education/annual-young-educator-grant.html

 

Читайте також