Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Медичним працівникам

Категорії

Запрошуємо на дистанційні навчальні курси від ЦГЗ МОЗ України

5 листопада 2019
28364

Дистанційне навчання - важлива складова безперервного професійного розвитку лікарів. Це зручний сучасний формат професійного вдосконалення для медичних працівників. Навчатися можна у будь-який час та комфортному темпі. Центр громадського здоров’я МОЗ України створив платформу дистанційних курсів.

 Навчальні курси були розробленні для поглиблення знань та вдосконалення навичок із діагностики та лікування захворювань. Зараз на платформі дистанційного навчання ЦГЗ доступні такі курси:

Навчання онлайн є абсолютно безкоштовним для всіх охочих. За проходження дистанційних курсів нараховуються бали безперервного професійного розвитку в рамках атестації лікарів (за кожний курс - від 5 до 15 балів).

Інструкція з реєстрації на платформі дистанційних курсів ЦГЗ.

Система безперервного професійного розвитку (БПР) для лікарів - це сучасний підхід до підвищення кваліфікації медичних працівників. 

З 1 січня 2020 року кожний лікар упродовж року обов’язково має набрати щонайменше 50 балів БПР. Бали нараховуються за різні види навчання, які лікар вільно обирає із запропонованого МОЗ України переліку. За проходження онлайн курсів кількість балів, що враховуються до щорічного мінімума, не може перевищувати 15 балів.

 

читайте також