Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Запит на надання висловлення зацікавленості

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

 

Україна

Позика 8475-UA

Проект «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Міністерство охорони здоров’я України

Вакансія: «Консультант з розбудови організаційних спроможностей»

(пакет № IC-5.6)

 

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» (далі - Проект) і має намір витратити частину цієї позики для оплати консультаційних послуг Консультанта з розбудови організаційних спроможностей.

 

Консультаційні послуги включають: надання технічної допомоги Міністерству охорони здоров'я та областям щодо впровадження кластеру "Розбудова організаційних спроможностей" Компоненту 2 Проекту та заходів із розбудови організаційних спроможностей у рамках Компоненту 1 Проекту. Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

 

Міністерство охорони здоров’я України запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

 

Мінімальні кваліфікаційні вимоги для включення до "короткого списку" наступні:

  • Вища освіта в галузі медицини, менеджменту, права, економіки, чи іншої релевантної дисципліни;
  • Щонайменше 5 років досвіду роботи у галузі охорони здоров'я;
  • Щонайменше 3 роки досвіду координації заходів з розбудови спроможностей навчальних закладів та/або надавачів послуг охорони здоров’я;
  • Щонайменше 3 роки досвіду роботи в міжнародному проекті;
  • Досвід організаційного розвитку та стратегічного планування (в т.ч. управління, планування, реалізація, оцінка, технічна експертиза), досвід в проведенні оцінювання програм розвитку;
  • Досвід роботи з державними та місцевими органами влади, місцевого самоврядування та співпраці з донорськими організаціями;
  • Досвід розробки планів по розбудові спроможностей, освітніх програм і аналізу їх ефективності;
  • Ґрунтовні навички роботи з ПК;
  • Вільне володіння українською та англійською мовами.

 

Додаткові бажані навички:

  • Досвід оцінки людських ресурсів;
  • Досвід роботи з вищими посадовими особами парламенту, міністерств та відомств, органів охорони здоров'я буде перевагою;
  • Досвід діалогу та взаємодії з різносторонніми зацікавленими сторонами у галузі охорони здоров’я;
  • Досвід викладання або фасилітації на навчальних курсах в межах міжнародних проектів;
  • Досвід впровадження інноваційних програм, проектів в сфері охорони здоров’я.

 

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку», затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) («Керівництво із закупівлі послуг консультантів»), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов'язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

 

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

 

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00.

 

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме українською та англійською мовами просимо направляти до 17:00 17 січня 2018 р. електронною поштою (в темі зазначити: «пакет № IC-5.6, вакансія «Консультант з розбудови організаційних спроможностей»), або подати особисто за наступною адресою:

 

Міністерство охорони здоров’я України

вул. Грушевського, 7,  Київ, 01601, Україна,
Офіс Групи консультаційної підтримки Проекту (ГКПП),

До уваги: Юрія Білана, консультанта із закупівель

Ел. пошта: [email protected]