Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 23 вересня 2019, 09:15 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
23 вересня 09:15

Рішення засідання
конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади начальника Державного закладу
"Спеціалізована медико-санітарна частина № 13" Міністерства охорони здоров’я України

 

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що 23 вересня 2019 року відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади начальника Державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 13" Міністерства охорони здоров’я України (далі – Комісія) з проведення конкурсу на зайняття посади начальника Державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 13" Міністерства охорони здоров’я України, за результатами якого Комісія ухвалила наступне:

 

1. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі на зайняття посади начальника Державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 13" Міністерства охорони здоров’я України:

 

- вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування", або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки", або "Охорона здоров'я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я";

 

- стаж роботи на керівних посадах - не менше 5 років.

 

2. Вимоги до конкурсної пропозиції для участі у конкурсі на зайняття посади начальника Державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 13" Міністерства охорони здоров’я України, що відповідають вимогам визначеними Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094.

 

3. Строк подання документів – до 14 жовтня 2019 року.

 

4. Дата засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів для участі у конкурсі на зайняття посади начальника Державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 13" Міністерства охорони здоров’я України – 17 жовтня 2019 року.

 

5. Дата засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади начальника Державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 13" Міністерства охорони здоров’я України – 21 жовтня 2019 року.