Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 05 жовтня 2018, 17:15 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
05 жовтня 17:15

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади завідувача Державного закладу "База спеціального медичного постачання № 3 Міністерства охорони здоров’я України"

 

Конкурс на зайняття посади завідувача Державного закладу "База спеціального медичного постачання № 3 Міністерства охорони здоров’я України" проводиться відповідно до наказу МОЗ України від 10.09.2018 № 1643 "Про проведення конкурсів на зайняття посад" та наказу МОЗ України від 28.09.2018 № 1762 Про внесення змін до наказу від 10.09.2018 № 1643.

 

Державний заклад "База спеціального медичного постачання № 3 Міністерства охорони здоров’я України"

 

Місцезнаходження та юридична адреса: 26000, Кіровоградська обл., Новомиргородський район, м. Новомиргород, вул. Горького, буд. 65.

 

Основні напрями діяльності: здійснює відповідальне зберігання матеріальних цінностей мобілізаційного резерву, створений з метою забезпечення розміщення, зберігання, своєчасного освіження, заміни, а також відпуску матеріальних цінностей.

 

Статут Державного закладу "База спеціального медичного постачання № 3 Міністерства охорони здоров’я України" має гриф обмеження доступу "Для службового користування".

 

Структура Державного закладу "Центральний склад мобілізаційного резерву № 1047 Міністерства охорони здоров'я України".

 

Затверджено кошторисні призначення на 2018 рік для фінансового забезпечення діяльності Державного закладу "Центральний склад мобілізаційного резерву № 1047 Міністерства охорони здоров'я України" у сумі 1450,5 тис. грн.

 

Дата початку, кінцевий строк і адреса приймання документів для участі у конкурсі

 

Прийом документів для участі у конкурсі здійснюватиметься з 08 жовтня 2018 року до 30 жовтня 2018 року у Міністерстві охорони здоров’я України, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд.7, каб. 46.

 

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: (044) 253-82-63, e-mail: kadru.moz.@ukr.net.

 

 

Особа подає особисто або надсилає поштою такі документи:

 

1) копію паспорта громадянина України;

 

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

 

3) резюме у довільній формі;

 

4) автобіографію;

 

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації,які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

 

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

 

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

 

8) довідку МВС про відсутність судимості;

 

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

 

10) попередження стосовно встановлених Законом України "Про запобігання корупції" вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

 

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно з додатком 4;

 

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України "Про запобігання корупції").

 

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються у запечатаному вигляді.

 

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Вимоги до претендента:

 

- повна вища освіта (спеціаліст, магістр);

 

- стаж роботи за фахом - не менше 5 років.

 

Бажані вимоги:

 

- стаж роботи на керівних посадах - не менше ніж 5 років.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції:

 

Конкурсна пропозиція учасників конкурсу формується у відповідності до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094.

 

Умови оплати праці керівника закладу із зазначенням істотних умов контракту:

 

Посадовий оклад (за тарифним розрядом) – 4546,00 грн., підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, премії та матеріальна допомога відповідно до наказу Мінпраці та МОЗ України від 05.10.2005 № 308/519 "Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення" (із змінами) та інших нормативних актів з питань праці.

 

Дата та місце проведення конкурсу:

 

Засідання Комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів відбудеться 06 листопада 2018 року.

 

Засідання Комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу відбудеться 16 листопада 2018 року.

 

Проведення конкурсу відбудеться у приміщенні Міністерства охорони здоров’я України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд.7.