Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Трансформація системи

Категорії

Як визначити, чи відповідає оснащення медзакладу Табелю: електронний інструмент

10 квітня 2018
8240

Заклади надання первинної меддопомоги мають відповідати Табелю технічного оснащення. Скористайтесь зручним електронним інструментом і перевірте, чи готовий ваш заклад увійти у реформу і надавати якісну первинну допомогу. 

МОЗ України та проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії», компонент підтримки медичної реформи, продовжують надавати експертну та методологічну допомогу сотні громад-лідерів, які першими увійдуть у реформу у липні цього року. У рамках цього проекту розроблено інструмент, який дозволяє оцінити відповідність медзакладу Табелю матеріально-технічного оснащення. Усі дані вводяться і зберігаються у зручній електнонній формі.

 

Перейти до інструменту: Електронний інструмент з оцінки відповідності надавача ПМД до Табелю матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я та фізичних осіб – підприємців, які надають первинну медичну допомогу

Як користуватись електронним інструментом

 

 

Оновлений Примірний табель матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я та фізичних осіб – підприємців, які надають первинну медичну допомогу, значно коротший, ніж це було раніше, і відповідає реальним потребам на «первинці». Необхідне технічне оснащення дозволить надати якісну меддопомогу і виконати Порядок надання первинної медичної допомоги.

Більше про проект підтримки громад-лідерів і реалізацію ключових завдань реформи: http://healthreform.in.ua/

Читайте також