Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Закарпаття отримало 2 тисячі доз вакцини КПК згідно з перерозподілом, здійсненим МОЗ України

15 лютого 2018
4194

Учора вакцини прибули в область, а сьогодні їх починають розвозити в райони. Протягом 1-2-х днів вакцини мають з’явитись в медичних закладах, і діти зможуть отримати своє щеплення.
Вакцини, які були перерозподілені раніше, уже доставлені в Одеську та Київську області і місто Київ. Також готується  новий перерозподіл в Одеську, Чернівецьку та Миколаївську області.
МОЗ України дякує керівництву Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Львівської та Сумської областей за те, що погодилися передати частину вакцин в інші області, які зараз найбільше потребують додаткових доз вакцин проти кору.
Наприкінці лютого ми очікуємо поставку 220 тисяч вакцин, закуплених за кошти державною бюджету Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Загалом цього року в Україну прибудуть майже 2 млн бельгійської вакцини КПК.
Вакцинація – єдиний надійний спосіб захиститися від кору. Згідно з Календарем профілактичних щеплень, перше щеплення від кору дітям проводять у 12 місяців, а в 6 років — планову ревакцинацію.

Використано фото Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

Читайте також