Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Оперативні дані щодо ситуації у Херсонській області: 12 вересня

12 вересня 2018
2406

Ситуація у Херсонській області залишається стабільною:  показники шкідливих речовин залишаються у межах норми, а жителі районів на півдні області не звертаються за медичною допомогою.

Станом на 12:00 12 вересня 2018 року:

  1. За результатами досліджень мобільної лабораторії, протягом останньої доби перевищень максимально разової та середньодобової концентрації шкідливих речовин на території Херсонської області не виявлено. Дослідження на вміст в атмосферному повітрі оксиду азоту, оксиду сірки, сірководню, оксиду вуглецю та пилу проводилися поблизу КПВВ “Каланчак”.
  2. За минулу добу до закладів охорони здоров’я області для отримання медичної допомоги громадяни не зверталися.
  3. Структурні підрозділи МОЗ України та інших міністерств продовжують проводити регулярні лабораторні дослідження повітря і тримати на контролі стан здоров’я мешканців області.

У разі погіршення самопочуття (неприємного присмаку у роті, подразнення слизових оболонок очей, органів дихання, шкіри) терміново зверніться до лікаря!

Рекомендації для жителів населених пунктів, які потенційно можуть постраждати від викидів невідомої отруйної хімічної речовини в районі розташування хімічного підприємства «Кримський Титан», тут: Рекомендації

 

Читайте також