Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Невідомі особи зірвали засідання наглядової ради ОНМедУ

3 червня 2019
3476

3 червня невідомі особи увірвались до будівлі ректорату Одеського національного медичного університету та силовими методами перешкоджали проведенню позачергово засідання Наглядової ради ОНМедУ.

Зранку 3 червня Наглядова рада ОНМедУ в будівлі ректорату розпочала  позачергове засідання щодо розгляду численних скарг від співробітників про вчинення тиску на них та незаконні звільнення, що відбуваються в університеті.

За декілька годин після початку засідання до будівлі увірвались невідомі особи, які використовували сльозогінний газ і силовими методами зірвали засідання. Наразі Національна поліція затримала правопорушників та опитує інших учасників інциденту.

МОЗ України вважає неприпустимим перешкоджання діяльності Наглядової ради ОНМедУ та незаконного використання для цього силових методів.

Нагадаємо, що ОНМедУ досі захоплений прихильниками екс-ректора Валерія Запорожана, які перешкоджають уповноваженим особам здійснювати управління закладом.  Такі протиправні дії прихильників колишнього ректора Валерія Запорожана призвели до катастрофічної ситуації в університеті з затримкою виплат стипендій та зарплат протягом уже п’ятьох місяців.

Читайте також