Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Напад на лікаря у Кам’янському. Поліція відкрила кримінальне провадження

16 серпня 2018
984

Вчора, 15 серпня, у приміщенні гнійно-септичного відділення КЗ "Кам'янська міська лікарня №7" було скоєно напад на лікаря. Лікар отримав тілесні ушкодження, але його життя поза загрозою. Завдяки оперативній та злагодженій роботі місцевої поліції підозрюваного затримали.

Поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про цей випадок та відкрила кримінальну справу. Наразі тривають слідчі дії з метою документації протиправних дій за статтею 296 ч. 4 Кримінального Кодексу України -  хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Таке порушення, згідно з законом, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Зараз також вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманому.

Напад на будь-яку людину є неприпустимим. Ще важче охарактеризувати ті дії, коли з кулаками та зброєю нападають на лікарів - людей, які рятують інших, іноді навіть ризикуючи власним здоров’ям.  

МОЗ України висловлює подяку місцевій поліції за швидке реагування. І розраховує на обґрунтоване та справедливе рішення суду.

Читайте також