Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Комісія МОЗ визнала роботу ректора НМУ у 2017 році незадовільною і рекомендувала розірвати контракт з Катериною Амосовою

30 березня 2018
7165

МОЗ продовжує заслуховувати звіти ректорів медичних вищих навчальних закладів про виконання ними умов контракту за 2017 рік. Згідно з визначеним Міністерством графіком заслуховування сьогодні мав відбутися звіт ректора Національного медичного університету ім. Богомольця Катерини Амосової. Натомість Катерина Амосова вже вдруге відсутня у день представлення звіту, котрий був визначений Міністерством заздалегідь та про який було повідомлено завчасно.

Цього разу Катерина Амосова без поважних причин уникла особистого представлення громадськості своєї діяльності на посаді ректора. Тож сьогодні Комісія Міністерства провела публічне обговорення основних показників діяльності очолюваного Катериною Амосовою навчального закладу у 2017 році без її присутності.

Одноголосне рішення Комісії МОЗ наступне:

1. Визнати роботу Катерини Амосової у 2017 році незадовільною.
2. Рекомендувати Міністерству охорони здоров‘я України достроково розірвати контракт з Катериною Амосовою у зв’язку із невиконанням умов контракту у 2017 році.

 

Читайте також