Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

До уваги фармвиробників: Нова редакція Реєстру граничних оптово-відпускних цін на препарати по програмі «Доступні ліки»

1 липня 2019
5837

Фармвиробники можуть ознайомитися з рівнем граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби за цією урядовою програмою. Оновлено Реєстр граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби за програмою «Доступні ліки». 

Нова редакція Реєстру затверджена наказом МОЗ України від 01.07.2019 № 1533 "Про затвердження реєстру граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби станом на 01 липня 2019 року".

Рівень граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби розраховано шляхом референтного порівняння цін у референтних країнах (Польщі, Латвії, Словаччині, Угорщині, Чехії).

Нагадуємо, що з липня поточного року Національною службою здоров’я України розпочинається прийом документів на включення лікарських засобів до нової редакції Реєстру лікарських засобів, що підлягають реімбурсації по програмі «Доступні ліки».

Оголошення про прийом документів на включення лікарських засобів до нової редакції Реєстру лікарських засобів, що підлягають реімбурсації найближчим часом буде розміщено на сайті Національної служби здоров’я України.

За більш детальною інформацією просимо звертатись до Національної служби здоров’я України за тел. (044) 221-06-95, e-mail: [email protected]

Телефон «Гарячої лінії»: 16-77

Читайте також