Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Медичним працівникам

Категорії

Тренінги з фінансово-економічних та юридичних аспектів господарювання медичних закладів тепер доступні онлайн

10 квітня 2019
5008

7 відео-тренінгів з бухгалтерського обліку, юридичних питань,  роботи з персоналом, оптимізації доходів/видатків та інших тем доступні для медзакладів первинної ланки в онлайн-режимі.

У нових умовах фінансування, коли «гроші йдуть за пацієнтом», ефективність медзакладу значною мірою залежить від того, чи володіють керівники закладу навичками фінансового планування та управління. Тепер ці знання доступні у будь-який зручний час на YouTube:

Відео створені за результатами серії спеціалізованих тренінгів «Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання закладу ПМД» для управлінців медзакладів первинної ланки, які проводило МОЗ України разом з Нацслужбою здоров’я,  проектом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» та проектом Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Це онлайн навчання допоможе керівникам, економістам, фінансистам, представникам власників медзакладів  покращити та систематизувати свої знання для ефективного управління закладом. Подивитися відео легко - попередня реєстрація не потрібна.

Читайте також