Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Оперативна інформація щодо ситуації, що склалась у НМУ ім. О.О. Богомольця

10 вересня 2018
6701

МОЗ України визнало Олександра Науменка як в.о. ректора НМУ ім.О.О. Богомольця. Відповідний наказ підписано в МОЗ України 7 вересня.

До міністерства надходять численні повідомлення про репресії проти студентів та викладачів з боку прихильників екс-керівниці НМУ Катерини Амосової. МОЗ України вважає такі дії неприпустимими.

Усі працівники університету, яких зараз “звільняють” через їхню відмову підтримати незаконні дії та накази Ярослава Цехмістера, який називає себе “в.о. ректора”, звільнені незаконно. МОЗ України закликає постраждалих від свавілля незаконного керівництва НМУ звертатися за юридичною допомогою за телефонами (044) 253-48-60, (044) 425-05-26 та за електронною адресою [email protected]. У темі листа потрібно зазначити “Звільнення. НМУ”, а у листі - свої ім’я, прізвище та по-батькові, посаду, з якої були “звільнені”, та суть питання (яка допомога потрібна).

МОЗ України вже подало апеляційну скаргу на ухвалу Окружного адміністративного суду міста, який своїми рішеннями фактично блокує роботу Національного медичного університету.

МОЗ України продовжує вживати всіх необхідних заходів для поновлення роботи НМУ ім. О.О.Богомольця у правовому полі.

Читайте також